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Pectinatus spp. ¿ Unpleasant and recurrent brewing spoilage bacteria

1970 International Journal of Food Microbiology Volume: Initial page: 1 End page: 11
Authors: Rodríguez M;GONZÁLEZ DE LLANO, D;Beltran, G.;Torija, MJ.;Moreno-Arribas, M V.

Interplay between dietary polyphenols and oral and gut microbiota in the development of colorectal cancer

1970 Nutrients Volume: Initial page: - End page: -
Authors: Cueva, C.;Silva, M.;Pinillos, I.;Bartolomé, B.;Moreno-Arribas, M.V.

Glutathione-stabilized silver nanoparticles: Antibacterial activity against periodontal bacteria, and cytotoxicity and inflammatory response in oral cells

1970 Biomedicines Volume: Initial page: - End page: -
Authors: Zorraquín-Peña, I.;Cueva, C.;de Llano, D.G.;Bartolomé, B.;Moreno-Arribas, M.V.

Beer spoilage lactic acid bacteria from craft brewery microbiota: Microbiological quality and food safety

1970 Food Research International Volume: Initial page: - End page: -
Authors: Rodríguez-Saavedra, M.;González de Llano, D.;Moreno-Arribas, M.V.

Application of the dynamic gastrointestinal simulator (simgi®) to assess the impact of probiotic supplementation in the metabolism of grape polyphenols

1970 Food Research International Volume: Initial page: - End page: -
Authors: Gil-Sánchez, I.;Cueva, C.;Tamargo, A.;Quintela, J.C.;de la Fuente, E.;Walker, A.W.;Moreno-Arribas, M.V.;Bartolomé, B.

Intake of soluble fibre from chia seed reduces bioaccessibility of lipids, cholesterol and glucose in the dynamic gastrointestinal model simgi®

1970 Food Research International Volume: Initial page: - End page: -
Authors: Tamargo, A.;Martin, D.;Navarro del Hierro, J.;Moreno-Arribas, M.V.;Muñoz, L.A.

Impacto de la suplementación con probióticos en el metabolismo intestinal de los polifenoles de la uva

2020 XI Workshop de la Sociedad Española de Microbiota, Probióticos y Prebióticos
Authors: I. Gil-Sánchez;C. Cueva;A. Tamargo;D. González de Llano*;M. V. Moreno-Arribas;B. Bartolomé

https://semipyp.es/workshop-2020/

Development of low salt recipes seasoned with grape extracts: sensorial evaluation and consumer study

2019 13th Pangborn Sensory Science Symposium
Authors: D. Taladrid;L. Lorente;L. Laguna;B. Bartolomé;M.V. Moreno-Arribas

http://www.pangbornsymposium.com/

Desarrollo de recetas bajas en sal sazonadas con extractos de uva: evaluación sensorial y estudio de consumidores

2019 III Congreso Nacional de la Asociación Española de Profesionales del Análisis Sensorial (AEPAS)
Authors: D. Taladrid;L. Lorente;L. Laguna;B. Bartolomé;M.V. Moreno-Arribas

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CONOCIENDO LA MICROBIOTA ASOCIADA A LA CERVEZA ARTESANAL: CARACTERIZACIÓN DE BACTERIAS LÁCTICAS Y EVALUACIÓN DE SU CAPACIDAD ALTERANTE DE LA CERVEZA

2019 13ª REUNIÓN DE LA RED ESPAÑOLA DE BACTERIAS LÁCTICAS Bacterias Lácticas en Alimentación y Salud
Authors: Magaly Rodríguez-Saavedra;M. Victoria Moreno-Arribas;Dolores González de Llano

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