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Effect of high pressure on the quality of a fish pâté enriched in omega-3 and astaxanthin after prolonged storage

2018 48 th Annual Meeting of West European Fish Technologists Association (WEFTA).
Authors: Alicia Sánchez-Faure;Kalliopi Krassa;Ailén Alemán;M.Carmen Gómez-Guillén;Pilar Montero;Óscar Martínez-Álvarez;M. Elvira López-Caballero

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Encapsulation of active compounds into phosphatidylcholine liposomes for the design of functional surimi gels

2016 46th WEFTA CONFERENCE
Authors: Daniel Marín;Ailén Alemán;Alicia Sánchez-Faure;Carmen Gómez-Guillen;Pilar Montero

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Encapsulación de compuestos potencialmente bioactivos según diferentes métodos y tamaños de partículas

2016 XX JORNADAS DE NUTRICIÓN PRÁCTICA y X CONGRESO INTERNACIONAL DE NUTRICÓN , ALIMENTACIÓN Y DIETÉTICA
Authors: Alemán A;Marín-Peñalver D;Gómez-Guillén C;Montero P;Alicia Sanchez Faure

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