M.CARMEN GOMEZ GUILLEN
Development of healthy product based on fishing discard and marine purslane: ¿marine roller¿.
2018 48 th Annual Meeting of West European Fish Technologists Association (WEFTA). Authors: Maria Pilar Montero García;Javier De Pablo;Alicia Sánchez-Faure;Óscar Martínez-Álvarez;M. Elvira López-Caballero;M. Carmen Gómez-Guillén
Effect of high pressure on the quality of a fish pâté enriched in omega-3 and astaxanthin after prolonged storage
2018 48 th Annual Meeting of West European Fish Technologists Association (WEFTA). Authors: Alicia Sánchez-Faure;Kalliopi Krassa;Ailén Alemán;M.Carmen Gómez-Guillén;Pilar Montero;Óscar Martínez-Álvarez;M. Elvira López-Caballero
Effect of prolonged freezing of mince from discard species on the quality of a restructured fish product
2018 48 th Annual Meeting of West European Fish Technologists Association (WEFTA). Authors: Alicia Sánchez-Faure;Sara Villaescusa;M. Elvira López-Caballero;M. Carmen Gómez-Guillén;Pilar Montero;Óscar Martínez-Álvarez
Antioxidant and antimicrobial effect of sea fennel (Crithmum maritimum) in refrigerated Horse mackerel patties.
2017 47 th Annual Meeting of West European Fish Technologists Association (WEFTA) Authors: C. Blocquel;A. Sanchez-Faure;E. López-Caballero;C. Gómez-Guillén;M. P. Montero;O. Martínez-Álvarez
Development of a fishery product from underutilized marine resources
2017 47th Western European Fish Technologistists' Association (WEFTA) Meeting Authors: Sánchez-Faure, A.;López-Caballero M.E.;Villaescusa, S.;Gómez-Guillén M.C.;Martínez-Ávarez, O.;Montero, P.
Actividad antihipertensiva, hipoglucemiante y nootrópica del hinojo de mar (Crithmum Maritimum).
2017 Actividad antihipertensiva, hipoglucemiante y nootrópica del hinojo de mar (Crithmum Maritimum). Authors: A. Sánchez-Faure;ME. López-Caballero;A.B. Martín-Diana;D. Rico;P. Montero;M.C. Gómez-Guillén;Oscar Martínez-Alvarez
Obtención de un producto pesquero elaborado con descartes del mediterráneo y enriquecido en compuestos fenólicos de junquillo marino (Triglochin Maritima).
2017 IX Congreso CyTA-CESIA Authors: Sánchez-Faure, A;López-Caballero M.E;Gómez-Guillén M.C;Montero P;Martínez-Álvarez, O.
Encapsulation of active compounds into phosphatidylcholine liposomes for the design of functional surimi gels
2016 46th WEFTA CONFERENCE Authors: Daniel Marín;Ailén Alemán;Alicia Sánchez-Faure;Carmen Gómez-Guillen;Pilar Montero
Encapsulación de compuestos potencialmente bioactivos según diferentes métodos y tamaños de partículas
2016 XX JORNADAS DE NUTRICIÓN PRÁCTICA y X CONGRESO INTERNACIONAL DE NUTRICÓN , ALIMENTACIÓN Y DIETÉTICA Authors: Alemán A;Marín-Peñalver D;Gómez-Guillén C;Montero P;Alicia Sanchez Faure
- HIDROLISADO PROTEICO DE CASTANHA UMBRINA CANOSAI COMO FONTE DE INIBIDORES DAS ENZIMAS DIPEPTIDIL PEPTIDASE IV E PROLIL ENDOPEPRIDASE
- PROCEDIMIENTO DE OBTENCION DE UNA COBERTURA ALIMENTARIA PARA LA INHIBICION DE CONTAMINANTES QUIMICOS DEL PROCESADO
- PROCEDIMIENTO DE OBTENCION DE UNA COBERTURA ALIMENTARIA PARA LA INHIBICION DE CONTAMINANTES QUIMICOS DEL PROCESADO
- PROCEDIMIENTO DE OBTENCION DE UNA COBERTURA ALIMENTARIA PARA LA INHIBICION DE CONTAMINANTES QUIMICOS DEL PROCESADO
- PROCEDIMIENTO DE OBTENCION DE UNA COBERTURA ALIMENTARIA PARA LA INHIBICION DE CONTAMINANTES QUIMICOS DEL PROCESADO